TORNAR A L'INICI

Notícies


[23.03.2009]
bitącoles.cat
Avui hem desactivat el servei de ping des del domini bitacoles.net, a partir d'ara el servei de ping només estarą disponible des de bitacoles.cat.
95 comentaris

[13.03.2009]
Bitącoles passa a ser .cat
A partir del 20 de marē bitacoles.cat passarą a ser la śnica adreēa vąlida per bitącoles. Per tant s'haurą d'actualitzar l'adreēa del ping. Bitacoles.cat/notificacio.php.
comentaris?

[27.12.2005]
Nova adreēa per fer ping.
Per motius tčcnics hem decidit canviar l'adreēa de ping. A partir d'ara s'haurą de fer ping www.bitacoles.net/notificacio.php.

Per facilitar els canvis mantindrem durant uns dies l'adreēa anterior.

Actualització: l'adreēa anterior la mantindrem fins al dia 2 de gener, a partir de llavors només es podrą fer ping a l'adreēa nova.
comentaris?

[17.09.2005]
Nou sistema antispam.
Els darrers dies hem estat fent proves i finalment hem decidit passar al sistema de preregistre per poder fer ping. Amb aquest sistema podem descartar tots els pings que són spam i podem oferir un contingut de més qualitat. Els que tingueu problemes per aparčixer us podeu registrar .
8 comentaris

[29.01.2005]
Posa el cercador de bitącoles al Firefox!
Ara fent clic aquķ podeu instal·lar el plugin per tenir el cercador de bitącoles al vostre firefox. I aixķ poder fer les cerques directament. Web oficial del firefox i a Softcatalą.
3 comentaris

[21.01.2005]
Nou cercador de posts
Presentem la versió beta del que serą el nou cercador de posts. El sistema funciona indexant els fitxers RSS de les bitącoles. Com encara estem en fase de proves agrairķem que ens féssiu arribar qualsevol incidčncia o idea per millorar el servei.

A part de fer les cerques també permet sindicar-les per aixķ poder estar al dia del que s'estą parlant sobre un determinat tema.
comentaris?

[15.01.2005]
Nou sistema antispam.
El nou sistema antispam ja estą en marxa des d'avui. Amb el nou sistema esperem reduir el nombre de pings no desitjats a la mķnima expressió. És considerarą spam qualsevol bitącola que no estigui publicada en catalą. A les bitącoles multiidioma us demanarķem que només féssiu ping quan el post sigui en Catalą.

Des de bitącoles volem agrair la col·laboració de l' Andreu Bassols(eines) i la Donot (missatge rebut) , que ajudaran amb el sistema antispam.

Aprofitant que estrenem el sistema antispam afegim també el servei de ping manual, per facilitar la notificació d'actualitzacions.
5 comentaris

[05.01.2005]
Entrevista a la radio
Demą al migdia a la cadena ser de Girona emetran una entrevista que ens van fer dilluns passat. Ens sembla molt que només s'emetrą a la provķncia de Girona, ja sabeu el qui vulgueu sentir les nostres veus ...
comentaris?

[04.01.2005]
Propņsits d'any nou.
Comencem any i des de bitącoles ens hem fet el propņsit de donar més empenta al projecte, i per aixņ necessitem de la vostra col·laboració, per causa dels projectes professionals que tenim no podem dedicar tot el temps que voldrķem a bitącoles.net.

Degut a l'čxit de la web, individus no gaire desitjables han trobat que fer spam al nostre directori és prou interessant i la veritat i volem posar remei, estem treballant amb una eina per poder blocar els pings que no s'ajustin als requeriments de bitącoles i ens caldrien col·laboradors que fessin el seguiment dels pings i anessin indicant quins són els pings spam. Per aixķ apujar la qualitat del llistat.

Alhora estem oberts a altres possibles col·laboracions, ja fa tems vam fer una crida per qui volgués publicar algun tutorial i la mantenim, d'altres idees és poden parlar.

Equip de bitącoles
3 comentaris

[28.05.2004]
Bitącoles.net fa un any.
Al llarg d'aquest any em rebut més de 80.000 visites i infinitat de pings. Moltes grącies a tots per donar suport a aquesta iniciativa.

Esperem que bitącoles pugui continuar sent una eina śtil per tothom que vulgui seguir l'evolució de la comunitat de bitącoles en Catalą.
7 comentaris

[13.12.2003]
Ara les śltimes 24 hores
A partir d'ara mostrarem les bitącoles que actualitzades en les darreres 24 hores. També hem afegit el mąxim histņric que mostrarą quin ha estat el dia amb més activitat a les bitącoles en Catalą.
10 comentaris

[11.12.2003]
Seguiment del Paris-Dakar a traves de bitącoles.net
Amb la bitącola El 9 Dakar 2004 és podrą fer un seguiment de la participació en el Raid Paris-Dakar de l'equip catalą El 9 dakar 2004, encara estan cercant el nom oficial. Des de la bitącola es publicaran notes del que passi en el dia a dia de les etapes i tot el que passi al voltant de l'equip.

Al tractar-se d'una bitącola els visitants podran publicar els seus comentaris i opinions sobre els post que és vagin publicant donant una major participació a tothom en el projecte.

Sembla que darrerament les bitącoles estan arribant a tots els ąmbits, i ara han arribat al Paris-Dakar fent el seguiment d'un equip catalą, que aprofitaran aquest mitją per poder publicar les seves vivčncies de primera mą.

La bitącola ha estat desenvolupada per comunicatek amb la col·laboració de l'equip del 9 Dakar.

comentaris?

[14.10.2003]
Els Dijous del GPD: El fenomen weblog a Catalunya
El Grup de Periodistes Digitals (GPD) organitza el tercer "Dijous del GPD" un col·loqui dedicat a nalitzar el fenomen dels weblogs a Catalunya. Diversos professionals de la informació, creadors de weblogs i promotors de serveis per a la comunitat de bloggers, explicaran la seva experičncia i opinaran sobre les tendčncies i el futur de les bitącoles.

16 d'octubre, 19h. Centre Internacional de Premsa de Catalunya (Barcelona) Cinc responsables de blogs mostraran les particularitats dels seus projectes.

Bitącoles.net hi serą present.
Més informació: Puntbarra, Racó catalą.

11 comentaris

[30.08.2003]
Col·labora amb bitacoles.net
A bitacoles.net volem encetar un nou apartat de tutorials en catalą, per aixķ acostar una mica més el món de les bitącoles a tothom. Si voleu fer un petit tutorial sobre com funciona la eina amb la que publiqueu la vostra bitącola, o voleu explicar com heu adaptat la eina amb la que treballeu per que faci el ping, us esperem amb els braēos oberts. Si voleu més informació dani@bitacoles.net.
2 comentaris

[08.08.2003]
Les Bitącoles com a eina de treball.
Com comenta en Xavier Caballé a la seva bitącola. Les bitącoles s'estan comenēant a utilitzar com a sistema per recollir informació. En aquests dos articles se'n parla 1 i 2.
comentaris?

[01.08.2003]
Ja tenim sistema RSS.
Ara podeu tenir les novetats que publiquem a bitącoles.net a través de RSS. RSS.
7 comentaris

[07.07.2003]
Estrenem el sistema de categories.
Per fi estrenem el sistema de categories. Esperem que amb el temps tinguem un bon recull de bitącoles en catalą.
3 comentaris

[02.07.2003]
La versió beta del directori de categories ja estą disponible.
Si voleu donar d'alta la vostra bitącola en el directori de categories es pot fer aquķ. Encara és la versió beta, si trobeu algun error, trobeu a faltar alguna categoria o teniu alguna sugerčncia, les podeu dirigir a suport@bitacoles.net. Agraļm la vostra col·laboració i esperem que aquest nou servei sigui del vostre interčs.
1 comentaris

[23.06.2003]
El catalą ocupa la posició 12 en nombre de bitącoles.
Segons Weblog census el catalą ocupa la posició 12 amb nombre de bitącoles. A Weblog census diuen que hi ha 1479 bitącoles en catalą.
5 comentaris

[06.06.2003]
Bitącoles.net lloc recomanat per dmoz.org
Bitącoles.net ha estat designat lloc recomanat a l'Open Directory World/Catalą/Informątica/Internet/Sobre_el_web/Weblogs.
3 comentaris
 
Cercador de post RSS

Afegir una nova bitàcola al cercador RSS

Menú principal
Espai publicitari
Enllaços amb bitàcoles.: bitàcoles©2003-2005 :. .:és una idea de comunicatek:. .: suport@bitacoles.cat:.
desenvolupat per comunicatek